zondag 7 oktober 2012

Dag 7. views GC en Page.






Vandaag was het tijd om de Grand Canyon te verlaten! Helaas! We hadden hier nog wel wat langer willen blijven. Maar we hebben nog zoveel moois te ontdekken! Toen we gister de zonsondergang aan het bekijken waren, werden we door een ouder Amerikaans echtpaar getipt om net buiten het park naar het imax theater te gaan om daar een film over de GC te zien. Deze film is gemaakt door NGC ( national geo channel). Vanmorgen vroeg zijn we er naar toe gereden en we hadden geluk, half 9 begon de eerste film! Helemaal te gek die film. We hebben hem gekocht om aan jullie allemaal te laten zien.
Hierna zijn we langs een aantal viewpoints gereden, waardoor we nog een aantal keer de GC konden zien. Een mooi viewpoint is Horseshoe Bent. Hier heeft de Colorado river de bergen uitgesleten in de vorm van een hoefijzer. Erg mooi om te zien. Helaas hadden we de zoomlens erop zitten, waardoor we vorm niet in 1 foto konden krijgen. Hierna tuften we door naar Page. Deze weg vonden we niet heel bijzonder. We hebben in Page een camping gevonden aan Lake Powell. Dit is volgens ons een vakantieoord voor rijke Amerikanen.. Boten, o zo groot. En de RV's.. De grootste tourbussen die je je kunt voorstellen waar vervolgens 2 Amerikanen uitstappen.. Onvoorstelbaar hoe groot hier alles is. Zelfs in de supermarkt is het moeilijk verpakkingen groot genoeg voor 2 personen te vinden..

We hebben net tickets gekocht voor een tour morgen naar Antilope Canyon,, alleen de tour van 8am was nog beschikbaar, dus morgen weer vroeg op! Maar dat is geen probleem zoals jullie weten..

Bye!!

2 opmerkingen:

  1. wat heerlijk om jullie verhalen te lezen, genieten van al het moois dat jullie tegen komen. En nu is er nog maar een week voorbij en nog veel te bekijken. Vandaag naar Oma die thuis komt. Kan ik ze van jullie vertellen.
    Veel plezier in de Antilope canyon.
    Groetjes en een dikke knuf P&A

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HalloJohn en Sylvia. Wat een mooie verslagen die jullie maken bijna net of ik met jullie mee ga. Waar haal je de tijd vandaan doen jullie het samen of is het meer jou ding Sylvia? Leuk die reacties van mensen he. Gisteren op de verjaardag van Cyrah geweest wat een kadootjes ze heeft gekregen niet normaal. We hebben al de tijd buiten kunnen zitten zulk mooi weer.Maar je kan goed merken dat de herfst er aan komt. Feyenoord heeft gelijk gespeeld gisteren tegen Groningen. Over een paar dagen ga ik jullie verslagen weer lezen. Groetjes en liefs Oma

    BeantwoordenVerwijderen