dinsdag 23 oktober 2012

Dag 22. Yosemite.






Het was een koude nacht! We hadden de wekker een half uurtje later gezet omdat we vandaag niet een specifieke trail zouden gaan lopen. Lekker ontbeten met voor John een gebakken ei. Zelf was ik niet helemaal lekker, dus een yoghurtje en een kop thee. Broodjes kaas weer gemaakt voor onderweg. Na het ontbijten de camper weer rijklaar gemaakt en naar de andere camping gereden om vast in te checken voor komende nacht. Verder stond er vandaag een autoritje door Yosemite NP op het programma met stops bij Glacier Point en Sentinel Point. Een mooie rit door de bossen van bij elkaar iets van anderhalf uur. Glacier point gaf een wijds uitzicht over alle grote bergtoppen in de omgeving. In de verte zagen we al slecht weer aankomen en een Ranger had John verteld dat ze vanavond of morgen regen verwachten. Precies mooi als wij weer een stukje moeten rijden richting SF. Na het bezichtigen van Glacier point hebben we nog een uurtje gewandeld naar een ander mooi uitzicht punt. Daarna weer in de camper gesprongen en naar een wasserette gereden. De was zit nu in de droger, dus we kunnen naar San Francisco met schone kleren. Straks installeren op de camping, weer restjes eten en langzaam aan de backpacks weer tevoorschijn halen om vast wat spulletjes in te pakken.
Morgen 200 mijl rijden richting SF.. Met een vlakke weg zo'n 3 uur rijden, maar je weet hier nooit wat voor wegen je tegenkomt!!

1 opmerking:

  1. Weer bedankt voor jullie mooie verslagen jullie vakantie gaat nu opschieten. Maar geniet nog extra van jullie laatste dagen, dat doe ik ook met Mark en Sonny. Groetjes van René Diaze, Mark en Sonny. En liefs oma Nolly

    BeantwoordenVerwijderen