maandag 1 oktober 2012

Dag 1. De reis naar LA.



Vanmorgen was het dan echt zover! Om 5uur ging de wekker na een toch al onrustige nacht. Gelukkig wilden Theo&Linda ons wegbrengen naar Schiphol en dus sliepen we vannacht in Hoogvliet. Om half 6 zaten we in de auto om 3 kwartier later aan te komen op een al druk Schiphol. Tassen laten sealen en ingeleverd en nog een bakkie gedaan met T&L.
Rond 10.15 verlieten we Nedeland en na een goed verlopen vlucht, klein beetje krap en ongemakkelijk zitten, en na het zien van wat filmpjes en het doen van verschillende spelletjes landden we op LAX..! Ik had al gehoord op het AA (Alles Amerika) forum dat de rij bij de douane nogal lang kon zijn en de beambten nogal sacho.. Beide kloppen! Wat een drukte bij aankomst. Gelukkig is het super geregeld en gaat het, zeker als je je erop voorbereid, gelukkig allemaal snel. Tassen stonden al klaar tegen de tijd dat we door costums waren. Toen stonden we binnen een aantal minuten buiten..
...woow...
Eerst een deken van warmte en dan de drukte en dan.. Mooie autoos!! We kijken echt onze ogen uit. De ene na de andere dikke bak komt voorbij.
Nu zitten we even een bakkie koffie te drinken in de lobby van het hotel en we gaan zo nog even kijken of er een winkeltje oid in de buurt is voor water en zo.
Voor nu is het opdracht wakker te blijven tot het hier een uur of 9 is.. Het is nu hier 15.00 uur, wat betekent dat we 19 uren wakker zijn. Moeten we nog even 6 uren aan zien te plakken!!

Ondertussen is het bijna 19.00 uur en we hebben het heel moeilijk om wakker te blijven. De bedden zijn hier zo goddelijk, of lijkt het maar zo omdat we zo moe zijn? Net een broodje gegeten en nog maar even het slapen rekken.. Denk dat we het niet lang meer gaan houden!

Groetjes!!

2 opmerkingen:

  1. Een heerlijk bericht, en nu kan de lang verwachte reis in Amerika beginnen! Kijk je er zo lang naar uit en nu zitten jullie er al!
    Ga vooral lekker genieten van al het moois we volgen jullie natuurlijk via de blog.
    Dikke knuf, Peter en Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We kregen jullie bericht dat jullie aangekomen waren. We hadden zelf al op de site van airport LAX gekeken en wisten dus al dat jullie geland waren. Op jullie laatste 2 berichten hebben we niet meer gereageerd want we sliepen al. Goed om te weten dat alles goed is gegaan en kan dan nu het echte genieten gaan beginnen. Stuur wat van die warmte hierheen want het klinkt goed. Groetjes en een X van T&L. P.s. veel plezier bij de wedstrijd vanavond.

    BeantwoordenVerwijderen